Hvad er Nudient?

Nudient blev etableret for at kunne give dig markedets tyndeste mobilcover, uden at du behøver gå på kompromis med beskyttelse eller kvalitet. Vi har udviklet et cover, der beskytter din telefon, samtidig med at æstetikken opretholdes. Intet andet cover passer bedre til din telefon end Nudients, og coverets overflade er desuden yderst behageligt at holde om. Kameraet beskyttes af en 1 mm høj beskyttelseskant.Hvor lang er leveringstiden?

Vi vil straks sende din ordre; derefter tager det mellem 2-5 hverdage, afhængigt af valget af levering. Pakken leveres derefter direkte til din postkasse.


Hvad koster fragten?

Prisen er 15 DKK for levering til Danmark. Vi sender produktet direkte til din postkasse.


Kan jeg spore min levering?

Hvis du ikke modtager din ordre inden for 10 arbejdsdage, er du velkommen til at kontakte support@nudient.zendesk.com, så vi kan hjælpe med at løse dine problemer. Når din ordre er sendt, vil du modtage en e-mail. Vi sender de fleste af vores ordrer som breve, hvilket betyder, at du ikke kan spore din ordre, og din pakke leveres direkte til din postkasse.


Min ordre er ikke ankommet inden for 10 dage?

Vores ordrer leveres direkte til din postkasse. Hvis din pakke ikke ankommer inden for det ventede tidsrum, skal du gøre følgende: 1) Start med at sikre dig, at din adresse er den samme som den leveringsadresse du indtastede, da du placerede din ordre. 2) At du har dit navn på postkassen, og er du registreret på samme adresse (kan være gældende for nogle lande)? Hvis dette ikke er tilfældet, skal du indtaste en adresse, der indeholder C/O, ellers kan posttjenesterne ikke finde din postkasse, og du kan ikke modtage din pakke. Læs mere på din lokale posttjenestes hjemmeside.


Hvilke forsendelsesudbydere tilbyder Nudient?

Vi bruger PostNord til alle leverancer i Nordiske lande, samt enhver lokal fragtleverandør til forsendelser uden for de nordiske regioner.

Hvor meget beskytter jeres covers?

I Sverige bruger vi udtrykket "Lagom". Det kan ikke defineres på en nem måde, men det betyder i bund of grund, at noget ikke er for stort, heller ikke for småt, men lige tilpas. Nudient er lige tilpas; præcis tyk nok til at beskytte din mobil, men tynd nok til ikke at fylde for meget. Det beskytter mod ridser, snavs, små slag samt vand. Vi kan bedst beskrive vores produkt som perfekt, for det er præcis hvad Nudient er!Hvad er coveret lavet af?

Skjoldet er lavet af polypropylen plastik og har en mat overflade, der giver et let greb.Hvordan returnerer jeg mit cover?

Vi accepterer hellere end gerne returvarer, anvend her den originale emballage (åbnede pakker er helt okay). Returneringen skal finde sted inden for 30 dage efter bestillingen. Desværre kan du ikke returnere en brugt skærmbeskyttelse. Hvis du ønsker at returnere dit cover, bedes du kontakte vores kundeservice på e-mailadressen support@nudient.zendesk.com.


Hvordan annullerer eller ændrer jeg en ordre?

Hvis du ønsker at ændre eller annullere en ordre, skal du hurtigst muligt sende en e-mail til vores kundeservice. Hvis ordren allerede er sendt, er det desværre ikke muligt at ændre eller annullere ordren. Normalt vil din ordre blive afsendt 1-2 timer efter din bestilling har fundet sted.Hvilke betalingsmetoder tilbyder Nudient?

Udover VISA, Mastercard og AMEX tager Nudient også imod både Klarna og Paypal. Vi er utroligt stolte over at kunne tilbyde alle de mest almindelige betalingsmetoder.


Hvordan anmelder jeg jeres produkter?
Efter 14 dage modtager du en e-mail, der giver dig muligheden for at bedømme vores produkt og service, samt efterlade en kommentar. 

Kontakt til presseforespørgsler?

Kontakt os på info@nudient.com


Kan jeg besøge jer på jeres kontor?

Selvom det ville være rigtig skønt, må vi desværre sige nej tak. Vi vil dog hellere end gerne anbefale andre gode steder, du kan besøge.