INFORMATION OM RETURNERING


Som kunde hos Nudient har du altid 14-dages fortrydelsesret på din ordre, samt 30 dage til at bytte dit cover til et andet produkt, gældende fra det øjeblik, du modtager din pakke. Hvis du fortryder din beslutning, refunderer vi dit køb eller erstatter dit produkt, forudsat at det returnerede produkt er blevet håndteret omhyggeligt og er i samme stand, som da du modtog det.

Når du udøver din ret til refundering/ombytning, er du ansvarlig for retur-afgiften. Du skal sende din vare til adressen nedenunder. Desværre tager vi ikke imod returneringer, der sendes tilbage til afsenderadressen, hvilket betyder, at det er ekstremt vigtigt, at du sender pakken til adressen længere nede på denne side. Hvis du stadig har den originale konvolut, som du har modtaget varen i, kan du bruge den til at sende produktet retur. Sørg dog for, at den bliver ordentligt forseglet og sendt afsted.

Hvis du har valgt at betale via faktura, bedes du holde øje med forfaldsdatoen. Så længe du ikke har passeret forfaldsdatoen, vælger du helt selv, om du vil betale for produktet eller ej. Kontakt os eller Klarna i tilfælde af, at du ønsker at forlænge fakturadatoen.

Du skal også skrive en mail til vores support center, når du vælger at returnere en pakke til os. E-mail-adresse: support@nudient.zendesk.com

Du kan også klikke på support-knappen nederst til højre på denne side.

Vedhæft venligst følgende oplysninger, når du returnerer dit produkt
  • Navn
  • Ordrenummer
  • E-mail-adresse
  • Årsag til returnering
  • Om du ønsker at bytte eller fortryde købet
  • I tilfælde af, at du ønsker at bytte dit produkt, skal du angive hvilket produkt, du gerne vil have byttet.

Returnering adresse:
DreamLogistics AB, c/o Nudient
Fanergatan 14B,
566 33 Habo
Sweden