En stræben efter perfektion 

Vores mission

Vi stræber efter at lave fantastisk designet mobilt tilbehør. Et produkt købes for at blive brugt, ikke kun funktionelt, men også psykologisk og æstetisk.

Hvad værdsætter vi?

I en verden overbelastet med valg indså vi, at renhed var den bedste modgift. Vi var trætte af store klodsede covers til mobiler, der fjernede den originale følelse af din perfekt designede telefon. Mindre design, sofistikeret og funktionalitet er vores kerneværdier, når vi frigiver nye produkter.

"Vi prøver konstant at forbedre vores produkter med nye bedre versioner"

Hvad skaber vi, og hvad gør os anderledes?

Vi skaber mobiltilbehør med mindre design, men alligevel legende. Vores mest populære produkt i øjeblikket er version 2-mobilcover, og efter at vi har forsket næsten hver eneste relaterede cover, der er tilgængelig og ligeledes lyttet til vores kunder, kan vi sige, at vi virkelig er tilfredse med vores seneste generationer af produkter. Vi forsøger konstant at forbedre vores produkter med nye bedre versioner. Vi har en stor fanbase, der følger os på rejsen for at fremstille det mest præcise designede tilbehør i branchen.


Hvordan griber vi dette an?

Vi ønsker at vise og uddanne vores kunder grundigt ned til den sidste detalje af alle vores produkter sammen med en skandinavisk inspirerende livsstilstilgang inden for minimal mode & design.

Nudient Studio

Nudient - vores eget ord for "mindre design" blev født ud af kærlighed og fascination af den skandinaviske æstetik og livsstil i 2016 i Stockholm, Sverige. Vi tilbyder en række telefoncovers, skærmbeskyttere og lynkabler (i øjeblikket) i Europa, hvor de største markeder er Storbritannien, Tyskland, Sverige og Holland.


Følg os på rejsen, 

Ledelse

Vidar Sjöqvist 

CEO 

Medstifter


Max Andersson 

Kreativ direktør  

Medstifter


Pontus Krusing 

Finans  

Medstifter


Featured in