En bæredygtig fremtid

I Norden - og resten af verden - vil bæredygtighed i fremtiden blive essentielt for alle virksomheder. Mange virksomheder taler dog om miljøvenlighed og ansvar, uden at vise hvordan produkterne bag overfladen ikke er 100% bæredygtige. De mange feel good-begreber bruges primært for at skabe et positivt billede af virksomheden, men formidler sjældent den komplekse bagvedliggende logistik. Alt fra transport, til produktudvikling m.m. er nødvendige overvejelser, hvis man vil kunne kalde et produkt for 100% bæredygtigt.Vi er transparente

Vi er transparente, og derfor kan vi også sige, at vi ikke er en 100% bæredygtig virksomhed,

men vi forsøger at blive det!

Vi mener, at en virksomhed bør have bæredygtighed i sit DNA, uden at gøre et stort nummer ud af det.

Vi arbejder kontinuerligt på at minimere vores CO2-udledning, og vi forsøger derfor altid at transportere og indpakke vores produkter så klimavenligt som muligt. Vi forsøger ligeledes at sende varer fra vores fabrikker med skib eller tog frem for med fly. Vores mål for 2020 er, at det sker for minimum 80% af produkterne.

Emballage uden plastic

Som en del af vores bæredygtige strategi vil vi fremover kun bruge en genanvendelig

emballage – helt uden plastic.

Samarbejder 

Hos Nudient tror vi på, at bæredygtighed både skal forsøge at gøre livet bedre for andre og

formindske CO2-udslippet. Derfor investerer vi i to forskellige slags projekter:
We offset our carbon footprint via Offset Earth

CO2-kompensation

Hos Nudient investerer vi i projekter, der reducerer drivhusgasser. Vi investerer kun i de bedste CO2-reducerende projekter med Gold Standard Certification. På nuværende tidspunkt har vi valgt at investere i et gasudvindingsprojekt for affald i Istanbul.

Plantning af træer

Det er alment kendt, at en af de mest kendte metoder til at tackle klimakrisen er at plante træer, bl.a. fordi de kan modvirke økologiske katastrofer. Vi støtter beskyttelsen af Amazonas-regnskoven i Peru.

Gør livet bedre for andre

Vi støtter Hand in Hand – en organisation, der bygger på hjælp til selvhjælp. På den måde kan mennesker i nød udvikle deres forretningsevner og får bl.a. hjælp til at udvikle en forretningsmodel, holde styr på regnskabet og gøre reklame for sig selv. I løbet af et år modtager de nye handelsdrivende viden og værktøjer til at åbne deres egen forretning, hvor målet er at blive økonomisk uafhængig.


Ved at sponsorere Hand in Hand støtter vi både mænd og kvinder til at skabe deres egen vej
ud af fattigdom og væk fra børnearbejde!